Balatongyörök, pont ahogy szeretem - a nyaralóblog

Balatongyörök a béke és nyugalom, na meg a tartalmas nyaralások helyszíne. A blog célja bemutatni a Györöki életérzést. Leírásokkal, programajánlatokkal, fényképekkel szeretnék kedvet csinálni a nyaraláshoz, vagy egy hosszú hétvégéhez.... Balatongyörökön.

Friss topikok

Címkék

Valóra váltott egészség - Balatongyörökön

2013.05.26. 22:43 Huncut Virágszirom

Ismét egy csodás kezdeményezés Györökön, ezúttal az egészség jegyében:
 
 
 
"Ha szeretsz korán reggel kelni, és energiával feltöltődni, akkor Balatongyörökön a helyed!

8 brokát tekercs kínai csikung gyakorlat, jóga, meridián torna - Kiss Erzsébet sportújságíróval 

Testébresztő torna a jövő héten (május 27-június 2.) minden reggel 7-8 óra között a strandon a Valóra váltott egészség c. program keretében INGYENESEN. 
 
Ha rossz az idő, akkor a Bertha Bulcsu Művelődési Házban (Kossuth u. 29.)  tartjuk a tornát. Gyere el, végül is mit veszíthetsz? A rossz kedved vagy a súlyod?
 
Üdvözlettel:
 
Villányi Éva
művelődési ház vezető"
 
 
Akinek van kedve, holnap reggel 8-kor máris kezdheti a tornát a Művelődési Ház-ban, ugyanis az idő nem valami fényes. De lesz ez még jobb is, előbb utóbb lesz ragyogó napsütés és jó meleg.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://balatongyorok.blog.hu/api/trackback/id/tr975319472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása