Balatongyörök, pont ahogy szeretem - a nyaralóblog

Balatongyörök a béke és nyugalom, na meg a tartalmas nyaralások helyszíne. A blog célja bemutatni a Györöki életérzést. Leírásokkal, programajánlatokkal, fényképekkel szeretnék kedvet csinálni a nyaraláshoz, vagy egy hosszú hétvégéhez.... Balatongyörökön.

Friss topikok

Címkék

A tegnapi Jazz fiesztáról

2011.07.15. 09:18 Huncut Virágszirom

Este 8-kor kezdődött tegnap a Keszthelyi Jazz Műhely koncertje Balatongyörökön. A hangulat az időjárás ellenére is nagyon jó volt, bár nem voltak túl sokan azért megtelt a tér. Sajnos mi sem tudtunk sokáig maradni, mert nem volt nálunk megfelelő ruházat.

Először röviden köszöntötték a vendégeket magyarul és németül is, aztán belevágtak. Swing, blues, funky. Játszottak (számomra) ismert és nem annyira ismert számokat. Voltak vendégek is. Sajnos az időjárás nem volt annyira kegyes, mert nagyon fújt a szél, és lehűlt a levegő, de sebaj.

Jövő csütörtökön ismét lesz Balatongyörökön jazz! Fellépők Gyárfás Tamás, Winand Gábor és Király Martina. Ha részt szeretnél rajta venni, de nincs hol aludnod szállást itt tudsz foglalni, vagy írj kommentet.

 

És most jöjjenek a képek:

A koncert kezdete előtt sétáltunk egy rövidet a mólón. A jó szélnek köszönhetően megjelentek a vitorlások is.

 

  

 

Keszthelyi Jazz Műhely

 

A közeli fagyizóban a környék legjobb fagyiját árulják  

 

A közönség

 

Alaposan elromlott az idő

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://balatongyorok.blog.hu/api/trackback/id/tr263069233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása